Kültür’lü PR’cıların Mezuniyet Öncesi Partisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilen parti ile mezuniyetlerini kutladılar. Mezuniyet öncesi düzenlenen etkinlikte, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nda ders veren tüm öğretim görevlileri öğrencilerimizi tebrik ederek güzel temennilerde bulundular. Etkinlikte konuşan öğrencilerimiz, üniversite eğitimleri süresince düşüncelerini ve anılarını paylaşırken duygu dolu anlar yaşandı. Orkestra İKÜ’de yer alan öğrencimiz Dilara Tanış’ın şarkılar söyleyerek mini bir konser verdiği etkinlikte, öğrencilerimiz keyifli dakikalar yaşadı. Etkinlik boyunca, Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencilerimizin üniversitemizde çekilen fotoğrafları ve videoları paylaşıldı. Mezuniyet öncesi partide toplu olarak anı fotoğrafları da çekildi.