Skip to main content
“5 Keys to Safer Food (Güvenilir Gıda için 5 Anahtar)”

“5 Keys to Safer Food (Güvenilir Gıda için 5 Anahtar)”

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) toplum sağlığına yönelik olarak hazırladığı “5 Keys to Safer Food (Güvenilir Gıda için 5 Anahtar)” programının Türkiye’de tanıtımını yapan bilim insanı temsilcilerinden birisi de Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu’dur. Hocamız, dünyada 130 ülkede tanıtımı yapılan bu programın çevirisini bizzat üstlenerek yaygınlaştırılmasında da görev almıştır. Evde herkesin rahatça uygulayabileceği bu bilgilere uyulması, tüm dünyayı etkileyen Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) salgınından korunmak için de büyük önem taşımaktadır.

“5 Keys to Safer Food (Güvenilir Gıda için 5 Anahtar)”